Kur rritesh për të qenë…

Kush fiton duke luajtur mirë, shpesh fiton dy herë.

Kjo është arsyeja pse në botën e sotme për të fituar para në internet keni nevojë për një partner pranë jush që mund të zhvillojë teknologji të lehtë dhe të integruar, të shpejtë dhe të rrjedhshëm, me softuer intuitiv dhe efikas që mund të përkthejë të dhënat në emocione. I shpejtë dhe i rrjedhshëm, me softuer intuitiv dhe efikas që mund të përkthejë të dhënat në emocione, për të përmirësuar vërtet jetën tuaj të biznesit dhe atë të njerëzve që punojnë me ju. Faqja juaj, menaxhimi juaj, CRM -ja juaj dhe çdo platformë tjetër që dëshironi të zhvilloni, duhet të komunikojë të gjithë tuajat, përndryshe humbni kohë dhe humbni burime ekonomike që mund të investoni në të tjera.
Funksionaliteti në shërbim të ideve tuaja.

SHERBIME PER NEVOJAT TUAJA

Cfare bejme?

Sherbime web, BI, integracone API, Software per kompani, sisteme ERP dhe CRM jane vetem disa nga instrumentet qe ne zhvillojme per ta bere me te lehte ecurine e kompanise suaj.

Web development

Projektojme dhe programojme software me baze te kerkesave tua.

CRM & ERP

Sisteme te integruara dhe fleksibel per te menaxhuar kompanine dhe klientet tuaj.

Software Menaxhimi

Automatizim i proceseve dhe permiresim te qualitetit te punes suaj, duke pare nga e ardhmja.

Aplikacione Mobile

Siguri, performancë, intuitive dhe shkallëzim unik për aplikacionet iOS dhe Android.

E-commerce

Jepini biznesit tuaj nje dyqan virtual me nje eksperience te thjeshte, intuitive dhe perfitime reale.

Video on demand

Nje video platforme qe eshte ne gjendje te paraqese ne menyre efikase ate qe beni.

ANGEL1

KUJT I DREJTOHEMI

Bizneseve qe duan te permiresohen duke qene performues ne nje bote me shume te lidhur dhe dinamike.

Zhvillojme zgjidhje te personalizuara dhe ideale per biznesin tuaj.

1. JU, ne qender te gjithckaje

Shfrytezojme te gjitha teknologjite me inovative qe ofron interneti, celulari e blockchain, duke i formuar ato sipas nevojave tuaja.

2. Shkathtësia dhe programimi
Ne ndjekim hap pas hapi procesin e zhvillimit të shërbimeve që ju kërkoni me gatishmëri, shpejtësi, cilësi dhe përpikëri.

3. Një ekip për ju
Një ekip njerëzish të përkushtuar tërësisht për projektin tuaj për t’ju garantuar mbështetjen më të mirë të mundshme dhe qe permbushin të gjitha kërkesat tuaja 24 orë në ditë.

4. Memorie afatgjatë

Backup-et janë ne memoriet tuaja të kompanise. Kjo është arsyeja pse ne i mbajmë të gjitha të dhënat tuaja brenda sistemeve tona. Për sigurinë tuaj dhe tonën.

5. Mbrojtje e te dhenave

Ne ju garantojme sigurine maximale te te gjitha te dhenave tuaja private. Me vëmendje dhe kujdes, sepse privatësia juaj është gjëja më e rëndësishme për ne.

6. E tashmja dhe e ardhmja
Projekte teknologjike të avancuara në përputhje me kohën e dakorduar të dorëzimit dhe për të garantuar konkurrencën e nevojshme në sektorin tuaj të referencës.

Teknologjite mike te punes sone

1626445310988
SHR Italia
1626445313507
Laborability
wilegal
WI Legal
1626445308484
Show Club
1626445311873
Break Training
AreaDonna_logo-2019_web
AreaDonna
sportpiu
SportPiu
hub-logo-1-2048×819 (1)
HUB Fitness & Health

NA KONTAKTONI

Na tregoni idene tuaj

Adresa

Vicolo Cigolo 15

35123 Padova

Rr. ”Brigada VIII”, Pallati Teknoprojekt

Tirane, Albania