Angel1 mbledh talente rreth vetes.

Ata që punojnë me ne jo vetëm që krijojnë shërbime, por i japin shpirt asaj që krijojnë! Vlera e angazhimit tonë bazohet në kuriozitetin, vendosmërinë dhe pasionin e njerëzve që janë pjesë e këtij start-up. Një ekip me personalitet dhe bashkëpunues së bashkuar nga një qëllim: të përballen së bashku me zgjidhje dhe metoda novatore për sfidat e përditshme .

Nëse reflektoni veten në vizionin e Angel1 dhe mendoni se jeni kandidati i duhur për ne, na dërgoni CV -në tuaj.

Angel1 është vazhdimisht në kërkim të talentit.

React/Native Developer

FrontendVue.js/ React Developer Who you are You are a passionate Frontend Vue.js/ react developer ready to join a fast-paced startup. You are...

Frontend Vue.js Developer

FrontendVue.js Developer Who you are? You are a passionate Frontend Vue.js/ react developer ready to join a fast-paced startup. You are humble...

PHP Laravel Developer

FrontendPHP Laravel Developer Who you are? Are you an highly experienced, ambitious Fullstack developer looking for a challenging role where you can...