SHERBIMET TONA

Shërbimet në internet, integrimet BI, API, Software Menaxhimi, sistemet ERP dhe CRM janë vetëm disa nga mjetet që ne zhvillojmë për të përmirësuar jetën e kompanisë tuaj.

BI

Të dhënat janë zemra e kompanisë dixhitale. Ne gjenerojmë rezultate, informacione që do të ndihmojnë në hipotezimin e skenarëve konkurrues dhe të veprimit bazuar në performancën e brendshme, mjedisore dhe konkurrencën.

Software

Ne krijojmë softuer për të mbështetur çdo aktivitet, duke përdorur gjuhë të ndryshme programimi, bazuar në llojin e nevojës që duhet të mbulohet. Një zgjidhje e përgjithshme softuerike NUK MUND të kënaqë të gjithë.

ERP

Me një zgjidhje ERP të dizajnuar dhe zbatuar mirë ne ju ndihmojmë të menaxhoni me efikasitet çdo aspekt të biznesit tuaj. Sisteme të integruara dhe fleksibile për menaxhimin e kompanisë.

CRM

Hapi në cilësi në menaxhimin e marrëdhënieve me klientët. Ne ofrojmë zgjidhje menaxhimi që mund të integrohen me logjistikën dhe magazinën, administrimin dhe menaxhimin e klientit, gjithmonë në përputhje me rregulloret e tregut italian.

API

Ne krijojmë aplikacione të prapambetura të drejtuara nga API duke ndjekur klientët tanë në të gjitha fazat, nga dizajni tek zbatimi dhe asistenca pas prodhimit. API është "ngjitësi dixhital" që mban botën tonë së bashku.

Na tregoni kush jeni dhe çfarë bëni

Çdo ide e madhe fillon me një hap të vetëm!

Le ta bejme bashke

APP

Siguri, performancë dhe shkallëzim unik. Ne hartojmë aplikacione të cilësisë në internet, IOS dhe ANDROID, të krijuara sipas nevojave te klientit, nga dizajni grafik deri në integrimin me pjesën e pasme, për t'i dhënë përgjigjen më të mirë secilit klient.

1. Mbledhja e kërkesave

Mbledhja e kërkesave është pjesa e parë dhe shumë e rëndësishme e procesit tonë të zhvillimit të aplikacionit celular.

2. DESIGN UI/UX

Ne krijojmë një dizajn tërheqës me ndihmën e krijuesve tanë dhe mjeteve më të fundit të projektimit.

3. PROTOTIPAT

Pas hartimit, prototipi i aplikacionit tuaj është gati dhe dërgohet për zhvillim.

4. ZHVILLIMI I APP

Zhvillimi fillon në platformat kryesore në transparencë të plotë.

5. GARANCIA E CILSISE

Ne nuk bëjmë kompromis me cilësinë, kështu që sigurohemi që të keni një aplikacion 100% pa gabime.

6. DEPLOYMENT

Aplikacioni juaj është gati për t'u publikuar në AppStore ose PlayStore.

7. MBESHTETJA DHE MIRMBAJTJA

Ne mbështesim dhe i përgjigjemi çdo pyetjeje pas shpërndarjes.