KUSH
JEMI NE

?

ANGEL1 është një shtëpi softuerësh e themeluar në vitin 2017 me synimin për të ofruar zgjidhje teknologjike të përshtatura për nevojat tuaja.

 

Ne mendojmë, krijojmë dhe zhvillojmë softuer efikas, modern dhe intuitiv që ju lejon të menaxhoni biznesin tuaj të përditshëm. Për të përmirësuar dhe zgjeruar rritjen teknologjike të biznesit tuaj, për t’i dhënë markës ose markës suaj mbështetjen teknologjike që meriton.

 

Ne kemi një grup pune fleksibël dhe dinamik, të ndarë në dy vende, një në Padova dhe një në Tiranë.

Misioni jone

Qëllimi i Angel 1 është të shoqeroje kompanitë nga hap pas hapi dhe t’i shoqërojë ato në procesin e tranzicionit dixhital.

Ne besojmë në përparim, përmirësim të vazhdueshëm dhe inovacion të vazhdueshëm teknologjik. Për këtë arsye ne zhvillojmë dhe përshtatim zgjidhjet tona softuerike për t’ju dhënë mjetet më të mira për të ndjekur qëllimet e konkurrencës dhe rritjes.

Qasja jonë ndaj zhvillimit, e modeluar në metodologjitë më inovative  Agile, na lejon të krijojmë softuer të sigurt dhe cilësor, duke respektuar afatet.

Njerëzit para zhvilluesit. Kur ne ofrojme dhe zhvillojmë zgjidhje softuerike për kompanitë, ne vendosim në qendër të gjithçkaje JU, pra JU dhe nevojat tuaja.

Goal achievement and teamwork business concept, career growth and cooperation for development of project, idea vector flat cartoon illustration. Ladder of success and climbing people, company staff

Flasin rreth nesh

Tregoni idete tuaja

Zhvilloni idete tuaja bashke me ne

Shiko se si

Skuadra jone

Puna jonë, ëndrrat dhe personalitetet tona e bëjnë Angel 1 unik dhe i japin shpirt shërbimeve që zhvillojmë, sepse në një botë teknologjish, njerëzit bëjnë diferencën.

0

Backend Developers

0

Frontend Developers

0

Mobile Developers