NE PALESTER

Ne krijojmë nga 0 një mjedis dixhital dhe teknologjik që ju lejon të menaxhoni dhe monitoroni klientët tuaj aktivë gjatë stërvitjeve të tyre dhe të tërheqni, regjistroni klientë të rinj të mundshëm.

 • Telemetria
 • CRM te personalizuara
 • Website
 • APP te personalizuara

PERFITIMET E PALESTRES

 • Rritje e profesionalizmit dhe sigurisë
 • Përmirësimi i cilësisë së shërbimit
 • Rritje e besueshmërisë
 • Rritje e shpenzimeve mesatare mujore të klientit
 • Rritje të rinovimeve
 • Rritje e numrit të anëtarëve

PERFITIMET E KLIENTEVE

 • Arritja e Rezultateve
 • Monitorim konstant
 • Stervitje me efektive
 • Rritje e motivimit
 • Stërvitje më të shpeshta
 • Rritje e kënaqësisë

NE DISPOZICION PER KLIENTIN TUAJ

Teknologjia për të trajnuar njerëzit në mënyrë të sigurt dhe me intensitetin e duhur si dhe mjetet për t'i ndihmuar ata të marrin rezultatet për të cilat ëndërrojnë.

 • Monitorim i rrahjeve te zemres
 • Telemetria në vend
 • APP: Stërvitje të drejtpërdrejta dhe të vonuara

MULTI DEVICE

Shumë pajisje të lidhura për t'u ofruar atyre që punojnë përkrah jush mbështetje të rëndësishme në punën tuaj