APP- CRM- ERP- Telemetria- Website

ShowClub

Fillimi

12 Shkurt 2021

Mbarimi

03 Mars 2021

01.-

Pershkrimi

SHOW CLUB

SHOW Club për më shumë se 15 vjet është marrë me Trajnime Personale, duke u kujdesur për të gjithë njerëzit që duan të ndryshojnë stilin e tyre të jetesës nga sedentar në më aktiv, të shëndetshëm dhe të lumtur. Kënaqësia e stërvitjes, ndryshimi i mënyrës se si mendoni dhe bëni.

02.-

Arritjet

Realizimi i faqes web të SHOW CLUB.