Website

WILEGAL

Fillimi

08 March 2021

Mbarimi

29 Mar 2020

Website
wilegal.it

01.-

Pershkrimi

WILEGAL

Një nga firmat më të mëdha juridike në Itali e specializuar në ligjin e punës. Ata jane avokatë dhe konsulentë ligjorë, ekspertë në tregun e punës, në organizimin dhe menaxhimin e personelit dhe në proceset gjyqësore të punës. Jane të bashkuar nga i njëjti pasion për punën dhe kompanitë e mëdha, dhe po kërkojnë njerëz që i zgjedhin për identitetin tonë, për vlerat tona sepse identifikohen me ne.

02.-

Arritjet

Realizimi i faqes web të WI Legal.