APP- CRM- ERP- Telemetria- Website

Centri Sport Piu’

Fillimi

12 February 2021

Mbarimi

03 Mar 2021

01.-

Pershkrimi

SportPiu’

Sportpiu është historia e një familjeje të apasionuar për të ndihmuar njerëzit të ndryshojnë jetën e tyre për mirë. Kërkimi spazmatik për t'i bërë njerëzit të ndihen mirë çoi në 2010 në një diversifikim natyror të klubit për të ofruar përvoja gjithnjë e më të plota në përputhje me nevojat e secilit person. Klubet ndahen në SportPiu City dhe Sportpiu Resort.

02.-

Arritjet

Realizimi i faqes web të Centri Sport Piu'.