Next js

Laborability

Fillimi

01 Mars 2020

Mbarimi

03 Prill2020

01.-

Pershkrimi

Laborability

Laborabiliteti është revista ku flitet për punën, për punën që është atje dhe atë që do të vijë, e drejtuar nga Gianluca Spolverato. Një hapësirë për të ndarë njohuritë, përvojat dhe historitë në të cilat ndërhyjnë njerëzit që kanë diçka për të thënë. Eshtë një vend i hapur për kontribut dhe diskutim.

02.-

Arritjet

Realizimi i faqes web të Laborability