Laravel- Vue js

SHR Italia

Fillimi

10 June 2021

Mbarimi

15 July 2021

01.-

Pershkrimi

SHR Italia

Kompani konultimi, trajnimi dhe organizim biznesi.
SHR Italia eshte nje projekt kultural, nje shtepi produksioni dhe shperndarjeje, nje fabrike talentesh. Eshte nje menyre e te shikuarit dhe tregimit te punes.

02.-

Arritjet

Realizimi i faqes web të SHR Italia